Böcker

Stigarna

Författare: Ann Beskow och Hedvig van Berlekom
Provläsning: Stigarna
ISBN: 9789175778860
Bandtyp: Hårdinbunden med 308 sidor

 

 

 

Här på utsiktsplatsen står de, så tätt ihop att värmen i deras andedräkter möts och flyter samman. En dotters rödbruna hårslinga mot en mammas prasslande vindjacka. De är förenade i en tystnad, en tystnad som ställer frågor om något mer. Och Malin hindrar en impuls att berätta om barnet. Men det finns ännu inget barn att berätta om.

Modern Ingrid som är nybliven pensionär flyttar till staden där Malin bor. Dottern Malin längtar efter barn tillsammans med Lina. Vägen dit blir känslosam. Under gemensamma morgonpromenader försöker mor och dotter nå varandra. Hur ser de på kärlek, relationer, familj och äktenskap? Vad binder dem samman och vad skiljer dem åt?

Stigarna är en berättelse om moderskap och dotterskap. Om att hitta eller hitta tillbaka till sig själv och varandra. Om alla band som tiden formar och om mellanrummen mellan människor.


Mammornas bebisresa

Författare: Hedvig van Berlekom

Illustratör: Adrian van Berlekom
Provläsning: Mammornas bebisresa
ISBN: 9789175777573
Bandtyp: Hårdinbunden med 36 sidor

 

 

 

Ett barn växer i magen. Isa och Anna längtar. De får vänta länge. En kväll mitt i vintern är det äntligen dags för bebisen att komma ut. Följ med på resan från ett litet frö till en färdig bebis. En resa fylld av kärlek och nyfikenhet.


Du kan köpa böckerna direkt från dem, eller fråga i bokhandeln, eller köpa på nätbokhandel. Du kan också köpa direkt från mig, mejla till hedvig@vanberlekom.se