Sagt om Mammornas bebisresa

Hedvig van Berlekoms text är enkel och direkt med ett poetiskt skimmer […]”

– Sarah Magnusson, BTJ (häfte nr 15, 2018)

”Jag blir otroligt glad över denna bok för jag ser framför mig 3-4-åringar som ofta älskar att höra berättelser om hur de kom till världen och var bebisar osv. Med denna boken får även barn med två mammor få känna igenkänning som så många barn i den åldern verkar uppskatta otroligt mycket. Utöver det tänker jag att den är en bra bok att läsa för alla barn för att visa på olika sätt att bilda familjer och utseendet på familjer. Normaliserar vi inkluderar vi tänker jag, när normen breddas kommer även barnen också inkludera och respektera mer. ”

– Barnboksfamiljen, recensioner och boktips

”Barn älskar att höra om hur de kom till världen och hur efterlängtade de var. Så e flesta kan väl relatera till den här boken, men speciellt bra är den förstås för att den normaliserar familjer med två mammor,”

– Normkreativa barnböcker, boktips och recensioner

”En fin och viktig bok för barn i åldern 3-5 år och jag vill rekommendera Mammornas bebisresa till förskolor och småbarnsfamiljer!”

– Karin Askerin, författare

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *