Ny början, Alltings början

Jag läste min första bok av Karolina Ramqvist under en egen dag på Saltholmen i somras. Det var Den vita staden och jag minns det som att jag läste hela boken där och då i ett svep, men så var det troligtvis inte med tanke på att jag är en relativt långsam läsare. Den var mörk, avskalad och direkt om en kvinna i kris. Om moderskap, makt, kriminalitet, passivitet och ensamhet. Idag sprang jag mig in i boken som kom innan Den vita staden: Alltings början. Jag försöker att inte ha några förväntningar när jag börjar på en ny bok, men jag är ganska dålig på det. I själva verket så börjar jag nog endast på böcker som jag har höga förväntningar på. Men början var lovande.

 

 

 

Ett svar på “Ny början, Alltings början”

  1. Det har redan blivit en vana att gå in och titta i ordhög för att se vad som händer. Tack för en fin o inspirerande blogg! (Google envisas med att varje gång fråga om jag egentligen menar ”jordhög” – ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *